/Adatvédelem
Adatvédelem2018-12-18T10:28:13+00:00

GPDR megfelelés

Az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) 2018. május 25-től lép hatályba. A GDPR egy szabványosított felhasználói adatvédelmi keret, amely Európa-szerte működik, és kötelezettséget ró az olyan szervezetekre, mint az https://ecigarettashop.com is, amelyek kezelik az Európai Gazdasági Térségben lévők személyes adatait.

Ez az oldal röviden leírja, mit tesz az MMONLINE LTD. a GDPR-nak való megfelelés érdekében.

Először is javítjuk az átláthatóságunkat az Adatvédelmi irányelvek frissítésével, hogy azonosítsuk a felhasználókról gyűjtött adatokat, hogyan használjuk fel ezeket az információkat és biztonságosan kezeljük azokat. Ha továbbra is az MMONLINE LTD. oldalát használja a frissítések bevezetése után, akkor Ön elfogadja ezt az új irányelvet.

Másodszor, felismerjük, hogy fontos az Ön számára, hogy felügyelje a saját adatait, így olyan funkciókat vezetünk be, amelyek segítenek Önnek az MMONLINE LTD. oldalain belüli egyszerűen kezelhető és hozzáférhető információk megszerzésében. További információt nyújtunk ezekről a funkciókról, amint azok elérhetővé válnak.

Harmadszor, mivel harmadik fél felületeit (pl. Google, Facebook) is használjuk az https://ecigarettashop.com elérhetővé tételéhez, áttekintjük és tárgyaljuk ezeket a szerződéseket annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljenek az alkalmazandó jogszabályoknak, beleértve a GDPR-t is. Amennyiben ezekre a megállapodásokra vonatkozó módosítások szükségesek, beszállítóinkkal adatfeldolgozási megállapodásokba lépünk.

Negyedszer, felismerjük, hogy az adatok védelme ezt is magában foglalja számunkra, ezért javítjuk belső folyamatainkat és ellenőrizzük az munkatársaink hozzáférését az adat- és adatbiztonsági incidensek elkerülése érdekében.

Fenti lépések egyike sem befolyásolja az https://ecigarettashop.com napi működését vagy használatát – Ön és sok felhasználó továbbra is szabadon böngészhet és vásárolhat bármit.

Amennyiben a GDPR-hez kapcsolódó bárminemű kérdése merülne fel, segítséget kér, beleértve az https://ecigarettashop.com vonatkozásában a személyes adatokhoz való hozzáférést, az ellenőrzést, a frissítést és a személyes adatok eltávolítását, kérjük, írjon nekünk az [email protected] címre.

Az MMONLINE LTD. elkötelezett mindazok személyes adatainak és magánéletének védelme iránt, akik felkeresik eme honlapot. A jelen tájékoztató és nyilatkozat elsősorban a regisztrált tagok és hírlevél feliratkozók személyes adatok interneten keresztül történő bizalmas kezeléséről és védelméről szól, de ide tartoznak az oldal látogatói is. Eme lap tartalma leírja, hogy a tulajdonos milyen adatokat és milyen módon gyűjthet és használhat fel Önt illetően, illetve hogyan használhatják fel. Az adatokat illetéktelen személy(ek) részére nem kerülnek átadásra és az eme oldalon tájékoztatott formában kerülnek felhasználásra.

A szerződésekben egyedi esetekben az adatkezelés célja módosulhat, melyről az adott szerződésben rögzített feltételekkel történik.

A jelen tájékoztató fontos információkat nyújt Önnek személyes adatai védelméről és az ezekre vonatkozó jogairól. A tájékoztatóban nem említett adatvédelmi kérdésekben a Jogi Feltételekben írt általános adatvédelmi rendelkezések alkalmazandók. A honlap felhasználója a jelen tájékoztatót és a honlap használatának általános szabályairól szóló Jogi feltételeket megismertnek és elfogadottnak ismeri el. Ha a felhasználó nem fogadja el ezen feltételeket, úgy joga van a honlap használatával felhagyni és semmilyen személyes adatot meg nem adni, a böngészés folyamatát felfüggeszteni.

1. Ki gyűjti a személyes adatokat (az adatkezelő személye)?

Az Ön adatait az MMONLINE LTD.

2. Milyen adatokat gyűjtök és kezelek?

Választása szerint Ön személyes adatainak megadása nélkül is hozzáférhet weboldalainkhoz és böngészhet azokon, azonban a böngészéshez el kell fogadnia a süti – cookie szabályzatot, míg hírlevél feliratkozáshoz az adatvédelmi tájékoztatót és nyilatkozatot.

A “személyes adat” kifejezés az összes olyan információt jelenti, amely közvetlenül vagy közvetetten, egy azonosító szám alapján vagy a hozzátartozó egy vagy több adat alapján beazonosított vagy beazonosítható természetes személyre vonatkozik. Amennyiben az oldal Tulajdonosa gyűjti az Ön személyes adatait, ez az adatgyűjtés bizalmas adatkezeléssel és átlátható módon történik.

Az Önt érintő személyes adatok mindazok az információk, amelyek lehetővé teszik az Ön személyének beazonosítását, úgymint állampolgárság, vezetéknév és utónév, postacím, e-mail cím, telefonszám(ok), továbbá minden más személyes adat, mely a jelen tájékoztató  3. pontjában meghatározott célok eléréséhez szükséges. Az Ön személyes adatait a oldalon való böngészéskor önkéntesen megadott módon gyűjti a tulajdonos, minden esetben megjelölve a cél eléréséhez kötelezően megadandó adatokat. Ha Ön nem kívánja ezeket az adatokat megadni, úgy ténylegesen nem férhet hozzá honlap bizonyos szolgáltatásaihoz és funkcióihoz. A nem kötelezően megadandó további adatok gyűjtésének célja a felhasználók igényeinek jobb megismerése, a szolgáltatások és a honlap fejlesztési terveinek jövőbeli pontosítási céljainak meghatározása, így ezen adatok megadása szabad elhatározás alapján történik, a megadásukat Ön megtagadhatja, de ez esetben az oldalt nem böngészheti.

A MMONLINE LTD. minden szükséges intézkedést megtesz minden időben azért, hogy az általa kezelt személyes adatok pontosan és, ha szükséges, naprakészek legyenek.

Az alábbi személyes adatok kezelése történik:

  • vezetéknév, keresztnév, cég esetén cégnév, illetve kapcsolattartó neve
  • telefonszám
  • lakcím, levelezési cím, székhely címe
  • elektronikus levélcím
  • rendszer információk (ip cím, felbontás, rendszer verzió, ezen honlapon megtekintett oldalak statisztikája, viselkedési mintázat, böngészési szokások)

3. Milyen célból gyűjtjük a személyes adatokat és mennyi ideig kezeljük azokat?

A Tulajdonos kötelezi magát, hogy a meghatározott, kifejezett és jogszerű céloktól eltérő célokra nem használja a személyes adatokat és csak a céloknak megfelelően kezeli azokat, továbbá, hogy csak a megfelelő, lényeges és a gyűjtés céljának szempontjait túl nem lépő személyes adatokat kezeli.

Az Ön adatai gyűjtésének és felhasználásának célja az Ön hozzáférésének biztosítása bizonyos funkciókhoz és szolgáltatásokhoz, melyeket a honlapon kínál a tulajdonos, annak biztosításával, hogy az Önre vonatkozó adatok naprakészek, helyesek és lényegesek maradjanak. Célja az alábbi fő irányokban történő adathasználat:

a) Feliratkozhat a honlap hírlevél rendszerére és kezelheti feliratkozásait, például:

  • Új tartalmakat érintő értesítések (akár email, akár böngészőn keresztüli értesítés) küldése
  • Önnek bármikor lehetősége van szabadon és díjmentesen megtiltani a kereskedelmi ajánlatot vagy értesítési témájú tartalmazó megkereséseket, az összes e-mail levélben szereplő leiratkozás linkre kattintva teheti meg
  • Hírlevél rendszer eltérő tematikájú csatornáinak feliratkozási, kezelése, saját akaratból történő módosítása

B, Vásárlás,rendelés teljesítése

4. Az adatkezelés ideje

Az adatokat az érintett kérésére történő törlésig vagy az eseti cél eléréséig – mindkét esetben az ok bekövetkeztéről való tudomásszerzést követő, a törvényben előírt leghosszabb, jelenleg 30 napos időtartamig – tároljuk és használjuk fel. Kivétel ez alól az oldalon történő regisztrációkor megadott adatok, melyeket rendelés teljesítésének idejéig tárolunk. Azonban a weboldalon lehetőséget biztosítunk a regisztráció törlésére. 

Amennyiben írott formában Ön nem kéri az adatainak törlését, abban az esetben az adatkezelés ideje határozatlan idejű. Az adatkezelés határidejét eltérő esetben a szerződésben rögzített időpont határozza meg.

5. Kik ismerhetik meg a személyes adatokat (adattovábbítás)?

Adatait harmadik fél számára nem továbbítjuk.

6. Az adatok biztonsága

A Tulajdonos mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelmére. Egyes adatokat titkosítottan tárol, míg más adatokat csak azonosítást követően ér el Ő maga is. Az adatokat több, egymástól függetlenül eszközön tárolja a Tulajdonos és több különálló cég, szervezet szolgáltatásait igénybe veszi erre.

A személyes adatokhoz hozzáférés szigorúan az adott feladatot esetlegesen érintő személy, valamint megbízottakra és a feladatukhoz szükséges mértékre korlátozódik, akiket titoktartási és bizalmas adatkezelési kötelezettség terhel. Erről a feladatvégzésről és a külsős személyeknek való adatkezelésről mindig az aktuális szerződés rögzíti.

7. Adatfeldolgozó, adatkezelő és adatkezelést érintő személyek, cégek

Az adatok kezelését a tulajdonos, a MMONLINE LTD végzi.

Mely cégek kapcsolódnak az adatkezeléshez?

A Tulajdonos a tevékenysége során az alábbi cégek érintettek az adatkezelésbe:

Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, további elérhetőségek, levelező rendszer, felhőben történő adat és fájl tárolás, valamint online dokumentum kezelés: Google adatvédelme és adatvédelmi elvei) és az ebbe tartozó külön szolgáltatások:

  • Gmail for business
  • Google Drive
  • Google Docs
  • Google Cloude Platform
  • Google Analytics (adatvédelmi elvei)
  • Továbbá a Chrome böngésző

STRIPE Inc.

185 Berry Street

Suite 550

San Francisco, CA 94107

8. Adattulajdonosi jogok és jogérvényesítés

Amennyiben Ön nem kívánja, hogy személyes adatai kereskedelmi ajánlatok közlésére kerüljenek felhasználásra, úgy Önnek joga van ezt megtiltani, anélkül, hogy döntése indokait megjelölné. A törlését írásban kell közölnie a Tulajdonos felé, akár írott formában, mely történhet elektronikus vagy papír alapú levél formájában is, az Impresszumban megjelölt címre.

Bejelentkezés,biztonság

Az oldal úgynevezett “WAF”- tűzfalvédelemmel rendelkezik. Előfordulhat,hogy többszöri sikertelen bejelentkezés után a felhasználót blokkolja a rendszer ,és az utolsó sikertelen bejelentkezést követő 4 órán keresztül fenntartja. Amennyiben ezt tapasztalja javasoljuk várja ki a 4 órát,vagy vegye fel velünk a kapcsolatot: info(kukac)ecigarettashop.com

Ajánlott regisztrálni az oldalra,és nem vendégként vásárolni.

Tájékoztatás a jogorvoslati lehetőségekről:

Information Commissioner’s Office
2nd floor
Churchill House
Churchill way
Cardiff
CF10 2HH

U.K.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Márka :
Acrohm (1)
Advken (7)
ARAMAX (1)
Artery (2)
aSpire (28)
ASVAPE (2)
Avatar (1)
Basic (1)
CAPELLA (81)
CBD (0)
CKS (1)
DEKANG (0)
Dotmod (3)
Dovpo (3)
EFEST (9)
EGOIST (3)
EGYÉB (17)
Ehpro (1)
ELEAF (37)
Enovap (0)
FUU (21)
Gemz (2)
Golisi (5)
Hcigar (1)
HILIQ (0)
Hotcig (1)
HQD (2)
IJOY (10)
IMPERIA (31)
IVG (2)
KAEES (2)
LUMO (0)
N+ (1)
Nikola (1)
OBS (6)
Oumier (1)
PROVAPE (11)
REV (2)
Rincoe (4)
SALT (0)
SMOANT (9)
SMOK (71)
SOLUB (1)
SXmini (2)
T-JUICE (23)
TESLA (17)
TPA (18)
UAHU (5)
UD (3)
UWELL (9)
Vapeam (2)
Vapjoy (1)
Vapmor (1)
VAPTIO (7)
Vgod (3)
VISION (2)
VOOPOO (6)
Vzone (4)
Wismec (31)
Wizman (1)
Wotofo (3)
XOMO (2)
Yosta (1)
Válassz pénznemet
HUF Magyar forint
X